223 messi drakt DUNWal

220 real madrid drakt barn Elouis

januar etter å ha spilt Wolves, Leicester City og Aston Villa først

1 Man United er et poeng bak på andre og fem bak i ledelsen

Leeds fikk mål av Liam Cooper og Stuart Dallas, sistnevnte en rettferdig krøller, og Leeds ’17 poeng er sju av de tre nederste til tross for at de har sluppet inn 30 mål på ligaen psg drakt

Daniel James og Victor Lindelof scoret Red Devils ‘andre mål, og presset vertene på tredjeplass med en kamp i hånden på Leicester City og Liverpool

Bruno Fernandes satte opp det første målet, et ondskapsfullt brudd av McTominay, og scoret deretter kampens tredje markør med en kjøretur gjennom beina på en forsvarer maglia chelsea Ole Gunnar Solskjær, til tross for bombing ut av Champions League, har Man United i tittelen Det føles sprøtt, men se hvor vanvittig det føles hvis Red Devils kan klare et resultat på Anfield 17

Det var 6-1 minutter senere da Martial ble felt av Struijk og Fernandes konverterte straffen, men Dallas svarte raskt med Leeds ‘andre med et fantastisk curlingskudd fra utenfor sekstenmeteren

McTominay scoret innen 90 sekunder etter avspark og la til et sekund før kampen var tre minutter gammel, og bygde en 4-0 ledelse psg drakt

McTominays andre var en pil inn i feltet for å slippe forbi Meslier, og Lindelof la til et mål på bakerste stolpe for å gjøre det til 4-0

Liam Cooper trakk en tilbake for å gi Leeds et lite håp på vei inn i pausen, men James gjorde det beste ut av en god McTominay-feed for å gjenopprette firemålet Den mest lydløse tittelpressen? Manchester Uniteds kamp-i-hånd på Liverpool og Leicester City er borte mot Burnley, og Red Devils vil trolig bli sterkt begunstiget for å vinne den