671 messi drakt Shonda

036 liverpool drakt Gretch

Liverpools nye signering Diogo Jota scoret to ganger, og Manchester Citys Bernardo Silva fikk det andre målet

Antoine Griezmann hadde krasjet i åpningen via undersiden av stangen etter åtte minutter

Mbappe konverterte sitt 16 liverpool drakt

Manchester United-spiss Anthony Martial var på en eller annen måte sidefotet bredt fra seks meter for Frankrike, mens Ivan Perisic krøllet et frispark smalt over

internasjonale mål med 11 minutter igjen fra Lucas Dignes strålende innlegg borussia dortmund drakt

Kroatia burde ha funnet en annen utligning i skadetid, men eks-Leicester-spiss Andrej Kramaric slo et skudd rett mot Hugo Lloris fra innsiden av sekstenmeteren

Eks-Everton midtbanespiller Nikola Vlasic stakk inn en utligning i gruppe A3-kampen, før Mbappe slo til

Kylian Mbappé skudd med høyrebenet omtrent fra straffemerket til midten av målet

I den andre kampen i gruppe A3 slo forsvarende mester Portugal — minus Cristiano Ronaldo — komfortabelt Sverige 3-0 for å holde seg topp

Mål! Croatia 1, France 2 PSG Trøje

Kylian Mbappe scoret vinneren da Frankrike beholdt sin ubeseirede Nations League -rekord ved å slå Kroatia i en gjentakelse av VM -finalen 2018